Trädgård

TAKLÖKAR ~ SÅ FASCINERANDE FINA!

Den här sommaren blev det mycket planteringar & jag älskar att följa växterna!

Trädgårdslusten infann sig med sommarledigheten. Jag har planterat sommarplant som jag nopprar och pysslar om och den växer så det knakar. Nu senast har jag rensat hela rundeln på framsidan som varit belamrad med ogräs- det började till och med växa hundkex i den, ängsblommor. Haha. Nu har jag gjort den perenn. Så förhoppningsvis tar växterna fäste och trivs. Det innebär att de återkommer år från år. Jag är väldigt förtjust i taklökar. De är fascinerande fina. Dessutom när de växer och breder ut sig blir de marktäckande = mindre ogräs att rensa och man slipper se tråkig brun jord. Här kommer lite bilder på taklökar. Rundeln i sin helhet kommer kanske senare idag. Jag har inte bara taklökar i den. Blandannat planterade jag lavendel som doftar ljuvligt och drar till sig fjärilar. Samt Chokladmynta. Chokladmyntan doftar faktiskt förföriskt gott. Sommar när den är som bäst. #grönafingrar #härochnu #näring #kropp&själ #terapi

 

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *