Dagarna som går

SOMRIGA BILDER FRÅN ELLJUSSPÅRET I MATFORS!

Det är så roligt att föreviga platser och stunder. Häromdagen var jag i Matfors på lite ärenden så jag passade  att ta en runda i elljusspåret med hundarna. Bla storhandlade jag på ica “hemma i byn”. Så himla skönt att få gå och handla helt i fred utan frågor om man är ledig och vice versa. Lite skönt att få vara i lugna Matfors. Nu lite bilder . . .

Mina hundar gillar att äta både färskt gräs och ormbunkar, haha. Rakt över all åkermark är byn Lunde som jag är uppvuxen i. Och Hagaberget som vi red så mycket  på när vi hade häst. Idag har vi fortsatt rensa bort “skräp” och varit med en omgång till Blåberget. Det blir en sväng till imorgon. Bla med en platt-tv och en tjock-tv. Man borde åka och kassera dem direkt iställetför att ställa undan dem.

rensairöran# fengshui# #energiföderenergi

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.