Hår & Makeup

SOMMAR-HEMMASPA MED PRODUKTER FRÅN LYKO!

Vilka dagar det varit – och är. Mycket värme och sol. Jag har varit på stranden flera gånger och solat, badat och fått färg. Jag kände att det var dags att fixa lite färg på ögonbrynen och naglarna. Jag ska även testa fotbadet som ska sitta på i 120 min så det får nog bli en regnmulen kväll när man sitter i tv-soffan. För när kan man annars lyckas sitta i still i 120 minuter?! Här kommer före och efterbilder på mina ögonbryn. Om inte jag färgar, eller målar dem har jag knappt några bryn. Men med färg på så har jag visst massor med strån ändå som färgen tar fäste på. För mig ger formade fina ögonbryn ett vaket och piggt utseende. Det lyfter ögat.

LYKO finns på nätet. Snabba fraktfria leveranser direkt hem i brevlådan.!

Jag köpte två förpackningar. En med färgen brun/svart och en förpackning med svart. Jag började med den brunsvarta men tyckte det blev för tamt, så efter att färgat en omgång till med svart blev jag nöjd. En förpackning räcker till flera omgångar och färgen håller ca 40 dagar.

  

#Lyko #hemma-spa #hårinpackning #fotbad #ögonbryn #nagellack

 

3

2 reaktioner på ”SOMMAR-HEMMASPA MED PRODUKTER FRÅN LYKO!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *