Motion

SÅ SKÖNT MED SVALA VINDAR & DEN BÄSTA PROMENADEN ÄR DEN SOM BLIR AV!

Idag efter alla bestyr så unnade jag mig en härlig runda med träningspodden i lurarna. Stannade upp och förevigade några ögonblick med kameran. Ungefär i mitten av rundan plingade det till i mobilen och jag fick en bild på Nicholas där han åt på den lilla servisen jag köpte åt honom på Albert & Herbert. Huga, han är vårat absoluta charmtroll i familjen. Så glad att han kommit till jorden. Idag är min näst sista dag på semestern. På något sätt känns ledigheten som att den varit lång. Och 31 dagar är en lång ledighet. På ett sätt har den gått fort, men allt jag föresatt mig har jag rott iland. Jag är jättenöjd och det blir en mjukstart med att börja jobba på en torsdag.

Från högsommarvärme till känsla av höstmörker. Man är som en barometer. Här och nu.

Nicholas med sin lilla servis med en igelkott på.

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *