Kläder, Minnen

PÅ DEN TIDEN MAN SÅLDE KLÄDER!

Jag sålde kläder via hemförsäljning i 5 år. det innebar att jag kom med min klädstång och en snygg kollektion och visade för ett gäng tjejer. Någon var värdinna och bjöd hem sina vänner på en trevlig stund av fika, samvaro och klädprovning. Och shopping. Allt har sin tid. Jag älskade klädmärket och den fina älvan som är broderad på varje plagg. Såhär kunde en jobbkväll se ut:

En sensommarkväll i Kovland på en altan med lantlig vy och vackra kaffekopppar.

Eller i ett av de pampigaste vardagsrum i närheten av Norrhassel på en vacker släktgård.

Jag har alltid gillat retorik och velat öva på det. Tack vare Lola så har jag presenterat 10 kollektioner under 5 års tid då det kommer nya varje vår och höst. Många visningar runtom har det blivit i olika vardagsrum. Även i Östersund, Själevad och Avesta har jag varit och haft visningar.

5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *