Friskvård, Hälsa

Onsdag med hälsan i fokus!

Imorse åkte jag som jag oftast gör på onsdagar till Matfors för att träna på gymet. Idag var det jag, mamma och Sussie som ägnade hela två timmar till styrketräning och konditionsträning. Vi lägger på tyngre vikter och utforskar nya övningar. Jag har en känsla av att träningsvärk av den starkare graden kommer kännas imorgon…men värt det och så roligt att träna. Det bästa jag börjat med. Snart har två år med gymkort passerat och jag kommer förnya det igen till jul. O enligt ”tradition” handlar vi på matglada Ica efteråt. Så stor och luftig butik där man kan strosa runt i lugn och ro. De har ju passande nog en liten café-hörna som heter F-Ica butiken. {CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Nog kan man väl säga att solen står lågt nu. Men idag sken den iallafall. Så uppiggande efter regn och gråa dagar. {CAPTION}

Promenader med hundarna står alltid på agendan. Idag gick vi runt gravkullarna.
{CAPTION}

På eftermiddagen fick jag testa en ny behandling som Margareta har börjat med. Metamosfor. Otroligt djupavslappnande med fjäderlätt massage på fötter, händer, huvud och nacke. Jag älskar att åka till mitt eget ställe och få behandling. Skönt att själv få vara ”kund”. {CAPTION}

{CAPTION}

Margareta har många spännande produkter som hon ställer fram till försäljning. Idag köpte jag en tandkräm med teatree-oil i. Antiseptisk!! Tummen upp på det.
{CAPTION}

Jag tar ansvar för min hälsa på mitt vis och tror att alla bitar blir en helhet.

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *