Guldkant

Mysdag och mycket uträttat!

Idag kan jag bocka av flera saker. Det är så skönt. Blandannat åkte jag till bilverkstan och fick ett nytt batteri i bilnyckeln så nu startar dieselvärmaren på stuberten. Pris? Jag behövde bara betala 25 kronor för batteriet. Men då är jag stammis också. Jag har städat, promenerat, varit på supermysiga Bröderna Bommens café i Klockarberget och köpt surdegsbröd och bullar och ännu lite mer smått & gott. Det är ju Bonde söker fru ikväll. Top notch, hihi. Bästa onsdagarna.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Taklökarna jag planterade i somras är vacker även med snöflingor på sig. Det känns som en fin övergång. Vintern smyger sig faktiskt på med finess och stil. Man hinner vänja sig.
{CAPTION}

{CAPTION}

Kardemumma-bulle & senaste numret av Amelia.

2

2 reaktioner på ”Mysdag och mycket uträttat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *