Helg, Naturen

The modern art of the beavers och solig söndag!

Igår föll lite snö på kvällen så på vår långpromenad idag gick vi på ett frasigt snötäcke. Alla som läser min blogg vet naturens dragningskraft på mig och har nog sett dessa vyer flera gånger tidigare. Men solen och den blå himlen gör bilderna vackra, så de är lika roliga att fotografera igen och igen. Bävrarna har skapat ett konstverk i form av en gammal gumma!!! Jag kallar den the modern art of the beavers. Vilka GNAGARE. I somras såg jag bävrar flera gånger simma i älven. Nu i vinter har jag mest sett vad de flisat och alla träd som ligger likt ett plockepinn i slänterna. Coola djur. Men de kan ju ställa till med lite översvämningar också.
?

Här på just detta stråk är det alltid mer stelfruset.

I mars och april ska jag gå en kurs i Yoga! Det ska bli jätteroligt. Det är viktigt att ha olika saker att längta till och se framemot.

#långpromenad #motion #hälsokontotpåfyllt #skönaledigasöndag


Kicki.

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *