Skönhet

MAGVÄSKAN IS BACK :-)

Har kollat runt på nätet efter en magväska. Denna otroligt praktiska uppfinning som man blir skrattad åt om man tex har med sig på charter…..Det har jag nästan alltid haft på utlandsresor för det är ju så mycket enklare att hålla reda på nycklar, telefon och pengar då 🙂 Tycker jag! Nu är det magväskor överallt men man ska ju inte bara ha den runt magen, utan lite coolt på överkroppen. Jag ska klicka hem en Nike att ha till vardags och en lite snyggare till andra tillfällen. Hittade nästan alla dessa på Nelly. Kolla!!! Är de inte snygga så säg.

#magväska2019 🙂

3

4 reaktioner på ”MAGVÄSKAN IS BACK :-)

  1. Min Harmony har haft magväska i flera år. Jag har tänkt att det är lite omodernt men har blivit så van nu. Hon har den över axeln. I julklapp gav hon sin syster en.. En praktisk uppfinning! 👍🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *