Friskvård, Hälsa

Lycka & endorfinkickar mittemellan jul & nyår!

Lycka för mig är att röra på mig. Jag mår bra då. Denna vecka har jag varit på gymet fyra tillfällen. Jag har haft ”jullov” och har tagit tillvara på dagarna med att hinna ta hand om mig själv och ladda om. Tre av fyra tillfällen har jag åkt till Matfors för att ha tränings-sällskap. Idag gick jag en timme på löpbandet i Kvissleby och kopplade av med mina favoritpoddar. Jag avslutar varje träningspass med att mjuka upp och massera ryggen genom att rulla över en pilatesboll. Jag ska skaffa en boll att ha hemma. Jag tänker att om jag mjukar upp ryggen efter mina långa arbetsdagar kommer den inte vara lika stel. Min rygg blir heller inte lika fort trött sedan jag tränat upp den att bli starkare. Dagsljus är superviktigt och oslagbart härligt på vintrarna. Det är även skönt att hinna vara ute mer i dagsljuset och tanka energi. Jag läste just att ägg innehåller D-vitamin så nu ska jag koka mer ägg och äta under denna mörka årstid.
#friskvård #endorfinkickar #rörelseärglädje
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *