Drömdagbok, Guldkant, Hälsa

LÄSA BÖCKER!

Förr läste jag mycket böcker. Skönlitteratur. Sedan övergick det till böcker om massage, kropp & själ, yoga och hela den genrén. Inte så konstigt då jag startade Lindblomman 2004 och ville ha kunskaper och sammanhanget mellan kropp och själ. Sedan har jag varit i ett mellanrum med ljudböcker som jag ideligen somnar ifrån när jag lyssnar på. Lättsamma poddar medan jag promenerar eller städar. Och glossiga lyxiga magasin. Tidningen Topp Hälsa, Amelia, Tara etc. O hur lätt är det inte att bli sittandes eller liggandes i soffan med sin telefon eller iPad?! Så därför är jag så glad att jag på kort tid kommit in i handlingen på böcker som fängslat mig från första sidorna. Mindre skärmtid och mer hjärngympa.

Agneta Sjödins roman Drömdagboken kan jag varmt rekommendera. Den är jättebra och lättläst. Jag gav den vidare till en vän efter att läst den. Jag läser sällan om böckerna och i hyllan finns redan många böcker.

Den här boken har ett väldigt vackert slut.

Boken om Mikael Persbrandts liv var så spännande att jag plöjde den på några dagar:

Den här boken är otroligt välskriven och stämmer in på så många i dagens stressade samhälle. Läs den och ta till dig det du önskar. det är recept, en hälsoresa och ännu ett bevis på vad socker ställer till med. O en trevlig story kring det hela. Den plöjde jag också på ett par dagar.

Denna håller jag på med nu..att läsa den har gått trögare men nu har jag ju startat bloggen också 🙂

Jag tror dock 30 om Dagen-boken kan vara igenkännande för många!!!

 

/Kicki.

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *