Guldkant

Läsa böcker!

Jag gillar att läsa böcker. Att hålla i boken, ta fram den när helst jag önskar sluka några sidor och de mest fina och bästa böckerna jag har förvarar jag i ett skåp som sitter på en vägg i sovrummet. Ett grått skåp med en dörr gjord av ett gammalt fönster. Det är en tapet i skåpet med ett snirkligt mönster och två hyllplan. Där kommer garanterat dessa böcker få ta plats när jag läst dem.

Emma Hamberg en av Sveriges finaste och roligaste författare:

Kristin Kasperssen som lever som hon lär.

#hösten #avkoppling #läsa #lära #drömmasigbort

4

2 reaktioner på ”Läsa böcker!

  1. Jag började en provperiod på Nextory igår med talböcker, tänkte prova på det ett tag. Men efter att ha lyssnat en stund så somnade jag och vaknade någon timme senare, det var rena sömnpillret.. Jag får nog byta bok ikväll till någon bok med mer spänning i så jag inte somnar 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *