Allmänt, Företaget, Guldkant

KUNDKVÄLL OCH ADVENT I ANTÅGANDE!

Igår hade vi en lyckad kundkväll på Kvissleby. Jag sålde presentkort och whitening tandkrämer på löpande band och berättade för de kunder som hade frågor om min verksamhet och mina behandlingar. Kul med intresse. Butikerna längs Affärsgatan hade olika erbjudanden under kvällen så hoppas många fick undan lite julklappsinköp. Skönt att starta i tid. Jag nappade på hobbybutikens erbjudande 20% på allt i butiken. Jag investerade i nya adventssstjärnor. En i färgen Champagne. Återkommer med bilder när jag gjort advent hemma.

Jag sålde förresten mammas stickning under kvällen också. Massagebänk belamrad med raggisar 🙂

Här kommer lite bilder från tidigare år på jul och advent i Specksta, mina hemtrakter. vi har sal som vi näääästan bara är i till jul!

 

Specksta i sommarskrud…..bilden ovan var från en snöfattig vinter.

 

Glöm inte släcka ljusen i dessa tider. Ha en fin dag!

Välkommen åter,

Kicki.

 

 

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *