Hälsa, Hår & Makeup, Helg, Skönhet

KLARA FÄRDIGA HEMMASPA!!!

Jag är ganska noga med min hud. Minst en gång i veckan gör jag den här lermasken. Ibland sover jag med en fuktmask så huden får dricka den fukt den vill ha. Men den här lermasken är outstanding. Den städar av ansiktet och drar ur smuts från varje por. Likt en dammsugare med hög effekt 😉 Efter en dag ute i friska luften gör jag lite hemmaspa och har en skön söndag. I håret har jag en toning och lagom tills att jag bloggat klart ska jag hoppa in i duschen och skölja av allt. Efter ansiktsmask använder jag Timewise mirakelset. Det innehåller fukt, rengöring och dag/natt-serum. Som att dra i handbromsen och åldersförebygga. Skrattrynkorna blir jag dock aldrig av med :-).

 

 

 

#MaryKay

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *