Hår & Makeup,  Skönhet

JAG KAN HJÄLPA DIG HITTA RÄTT NYANS PÅ FOUNDATION!

Använder du Foundation? Då vet du vad det är för produkt jag pratar om och jag gissar att du inte vill vara utan den. Har du aldrig provat Foundation eller CC Cream? Du kan få testa det via mig. Jag säljer Mary Kays hudvårdsprodukter och använder dem själv dagligen. Här kommer en liten foundationskola:

Applicera produkten på rengjord och återfuktad hud. En foundation ger dig Jämn hy utan ansträngning  • Skyddar mot skadliga UVA- och UVB-strålar • Ger omedelbar lyster • Korrigerar ojämnheter • Minimerar rodnader • Ger lätt täckning • Återfuktar i upp till 10 timmar • Minimerar synliga ålderstecken • Skyddar mot yttre påverkan!

Det finns både Foundation med “full cover” eller Cc Cream med en lättare täckning. Själv använder jag cc Cream i färgen medium to Deep. Det finns även ett mineral powder-foundation som är lätt att applicera och ger jättefint resultat. Produkterna passar alla hudtoner, lämpar sig även för känslig hy, är oljefri, doftfri, icke portilltäppande, dermatologiskt testad och testad för irritation och allergier.

Cc Cream!

Utan den skulle jag se flammigare ut kring haka och näsa. Dessutom vårdar produkten huden med att tillföra fukt och näring. OCH skydda mot UVA och UVB-strålar. Det tycker jag är bra. Kontakat gärna mig så kan jag presentera produkterna och låta dig pröva dem kostnadsfritt.

/Kicki.

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.