Naturen

Idag fångade vi dagen och njöt solstrålar!

Det är Precis som vår ute. Almanackan säger 13 Januari idag. Jag och hundarna tog favoritrundan och fick sol och dagsljus. Man kan säga att vi skogsbadade. Det är det nya uttrycket för att vistas i naturen. Man badar sina sinnen i skogens atmosfär. Träden avger ett ämne, fytoncicder som höjer vårt immunförsvar. Framför allt när vi tar på träden eller kramar dem. Jag har lärt mig att krama träd av min mormor. Enklast och mesta energin har en stor rak tall. Och sällan några grenar eller barr i vägen. Om du samtidigt passar på att önska dig något medan du kramar om tallen – glöm inte att säga tack. Det är väldigt påtagligt hur man kan känna energier strömma när man håller om en trädstam – PROVA!!!

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Har du märkt att om du stannar upp och lyssnar kan du höra hur mycket ljud och liv det finns i skogen?! Men utan att det blir oljud, utan tvärtom harmoni.

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Väl hemma kokade jag en omgång med citron och ingefärashot. Denna årstid är det toppen att ladda på med extra allt. Det är bra för immunförsvaret samt förbränning och matsmältning med en shot av denna sort.

{CAPTION}

#Skogsbad #syre #sol #vitaminer #träd #himmel #berg

Tack för titten, välkommen åter till bloggen!

Kicki.

#memoryalene #minnen #upplevelser

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *