Bloggsamarbete med GLAS

Harry Potter-båge! #wearglas

Nu har det släppts ännu en båge hos wearglas. Denna heter Rakel men jag kan inte låta bli att kalla den Harry….denna båge är limited edition och det betyder att den finns i begränsad upplaga, så vill du köpa den så var snabb. Jag är ambassadör för detta glasögonmärke och kan erbjuda alla mina bloggläsare rabatt. 15 % med koden KICKI15. Så klicka in er i webbshopen om ni vill beställa.

“Vem vill inte ha glasögonbågar som är på riktigt? De ska vara äkta, gjorda av kunniga händer som älskar hantverket. Glasögonen ska ha en historia och kännas gedigna. Detaljerna får gärna vara ditskruvade för hand, materialet av samma fina kvalitet som förr i tiden. Vi älskar när känslan i bågen är mjuk och välgjord, när bågen är gjord för att hålla i många år.

Bågarna är gjorda i en miljövänlig produktion där materialet består av träpulpa och cellulosa från bomull. De är helt nedbrytningsbara och tillverkas utan de lösningsmedel som oftast används vid glasögontillverkning. Om du lägger bågarna i komposten tar det cirka 3 år innan de har blivit till mull.

Mått:  52-20-140

✔️ Tillverkade i 100 % biologiskt nedbrytbart cellulosaacetat från Mazzucchelli i Italien

✔️ Flexibla gångjärn i rostfritt stål tillför flexibilitet och tålighet till den vackert feminina utformningen

✔️ 1,3 millimeter tunn lins i äkta glas som är behandlat för att stå emot smuts och repor”

{CAPTION}

{CAPTION}

2

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.