Dagarna som går

Friska vindar!

Jag tröttnar aldrig på våra promenader i skogen. Idag fick vi se tre rådjur i skogen. De var lika nyfikna och ställde upp på bild också. En liten stund iallafall innan de skuttade vidare på sina äventyr. Jag antar att deras dagar till stor del går åt till att se till att få i sig mat. Och hålla sig undan för faror. Jag filmade en liten sekvens där man hör älven brusa och fåglarna kvittra. Livskvalité och naturkraft. Boostad och inspirerad av det sköna vädret. Fast det blåser mycket. Men det känns inte lika påtagligt i skogen. Jag fick ihop ca 7.000 steg enligt stegräknaren så det blev några kilometer. Efter skogsrundan åkte jag till gymet och körde igenom kroppen med styrketräning. Onsdagar är min dag att ta hand om mig själv, hus och hundar! Helt underbart.

#ledigonsdag #motion #menidaghopparjagstädning #rådjur

IMG_1415.MOV

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *