Friskvård, Hälsa, Helg, Skönhet

FOTOPAUS PÅ PROMENADEN! ❤️

Alltså denna vackra höst. Att solen lyst med sin närvaro och inte som man ofta brukar säga frånvaro har blivit en vana. De grå dagar som varit har man genast känt sig som en barometer med energin på låg och genast en längtan att få gå i ide eller vara hund hemma hos sig själv = få sova mycket och länge på allehanda mysiga bäddar och platser. Jag är en teckensökare i naturen. Magi kan verkligen uppstå genom en kameralins. Solens strålar är MAGISKT VACKRA och letar sig igenom och lyser upp vägen.

Lååångpromenad får gestalta denna bild på oss, hihihi.

Några bleka kantareller har tappert växt upp på nytt när de har givits rätt förutsättningar. Men nog syns det att de är bleka av att ha fått snö på sig och för låga temperaturer. Fortsätter dessa fina dagar kanske man har tur att kunna plocka fler trattisar. Hoppas!!! på bilden är även vantarna som mamma stickat. Hon har stickat så mycket fint som jag ska visa mer av på bloggen framöver.

ALVIN snart 10,5 år!!! Han åldras så fint och har blivit ljusare och lite gråare.

 

Ha en fortsatt mysig lördag. I skrivande stund skymning och vintertid. Men i denna övergång mellan årstider uppskattar jag ljuset på morgnar och dagtid. Det behöver vi Nordbor. Eller hur?!

 

/Kicki! 🙂

#hösten2018 👌🍁

 

 

 

 

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *