Drömdagbok

DRÖMDAGBOKEN & GREKLAND ÄR RESMÅLET!

Nu var det längesedan jag gjorde ett inlägg i kategorin drömdagboken. En grå, kall och ledig inomhus-myslördag fick mig att börja kika runt efter en resa till Grekland. Kreta skulle vara trevligt. Äta grekisk sallad med fetaost, chicken souvlaki, bada, gå i charmiga grekiska gränder, besöka gamla stan. Kanske blogga från något trevligt café och lägga upp semesterbilderna på Memorylane. Bloggen och platsen där jag samlar alla mina minnen. Gu´va härligt det ser ut!!! Drömmar är till för att kicka in. Så är det. Grekland är ju supermysigt. En gång tidigare har jag varit just i Grekland så det är kanske på tiden igen . . .

wieeee…..vilken strand och vilket vatten!

3

2 reaktioner på ”DRÖMDAGBOKEN & GREKLAND ÄR RESMÅLET!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *