Dagarna som går, Guldkant, Hälsa

BARA DOFTEN AV KAFFET FÅR MIG PIGG ☕️

  1. Bara lukten av kaffet kan få dig pigg. En grupp forskare har kommit fram till att inhalering av kaffearomen kan ändra aktiviteten i hjärnan och ta bort sömnbrist! Och när du sedan dricker kaffet når koffeinet ditt blod extra snabbt. Så jag förstår absolut varför jag vill starta varje morgon precis såhär 🙂

 

Näst efter oljan är kaffet idag den största handelsvaran i hela vida Världen!!!

 

Äntligen har jag boken i min hand  . . . .  så himla fin är den och jag har hunnit bläddra och titta på alla bilder och läsa lite lösryckta meningar. Till helgen plöjer jag den. All in, hihi.

 

 

 

Ha en superfin dag och njut av varje klunk kaffe.

 

❤️

 

/Kicki

 

#memorylane #kaffe “godmorgon

 

 

 

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *