Guldkant, Helg, Naturen

6 KILOMETER PÅ SKOGSBILVÄGEN I SPECKSTA . . OCH EN PRINS ÄR FÖDD!

Helg!!!

Det innebär ofta långa promenader med hundarna. Helt underbart. Massor med friskvård att “banka” in på hälsokontot. I förebyggande, direkt quickfix för tankarna och förbränningen osv. O tänk va mycket fina platser och skogar vi utforskat på dessa 10 år som hundägare. Idag blev det 6 kilometer längs skogsbilvägen i Specksta. Egentligen vill jag helst gå en runda. Det kan upplevas lite trist tycker jag att gå flera kilometer för att sedan vända och gå samma väg tillbaka. Men idag var det inte det. Jag fick se hur det såg ut på mina vägar och stigar sedan barndomens dagar när jag var hästägare till min C-ponny Sniff 🐎och red omkring gent över åkrarna från Lunde för att möta upp min vän längst upp på vändplanen som kom med sin häst Nalle från Västermarken. Det var ordentligt gallrat längs sidorna av vägen och man såg Rännösjön hur bra som helst.

 

Extra roligt är det att min pappa äger 56% av skogsbilvägen. Han brinner för sin skog och mark, han visste exakt att enkel tur till sista vändplanen är det 3,2 kilometer…vi vände innan den sista otroligt branta backen så jag gissar att vi gick 6 kilometer tur och retur. Den här bilden nedan skymtar lite från en del hus i Lunde, min barndomsby innan vi flyttade till Specksta. En liten badstrand finns i början av sjön också där vi varit mycket på somrarna och vintertid åkte vi spark på isen till ladan längre bort och grillade korv och drack varm choklad.

Förutom promenad så var det så otroligt mysigt att få hälsa på hos systersonen med flickvän som blev föräldrar för ca en vecka sedan. Prinsen i Specksta heter Nicholas Lindblom och här är han ❤️

 

Lustigt att jag och min syster tänkt så lika kring present…..men vi valde olika färger på Babblarna 🙂

En helg att bevara på må-bra-kontot. #memorylane

 

Ja när vi ändå är inne på nostalgitripp så var vi ju en sväng på kiosken också.

 

Dannes kiosk i Matfors!

 

 

Ha en fortsatt fin kväll och första advent.

 

 

Tack för att du läste,

/Kicki.

 

 

 

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *